News

Kylie Minogue: "Căsătoria nu este pentru mine"

Kylie Minogue: "Căsătoria nu este pentru mine"

Kylie Minogue - People au défilé de mode Haute-Couture printemps-été 2018 « Ralph & Russo » à Paris Le 22 janvier 2018 © CVS - Veeren / Bestimage People at Ralph & Russo fashion show Haute-Couture S/S 2018 in Paris. On january 22th 2018

Este frumoasă, talentată şi super cunoscută, dar nu are noroc în dragoste. Ultima sa relaţie nu a fost una cu noroc, ba mai mult, vedeta chiar a fost devastată din cauza despărţii de mai tânărul său partener, actorul Joshua Sasse.

Joshua ar fi fost infidel, ceea ce a determinat-o pe frumoasa blondă să pună capăt unei relaţii de doi ani, chiar dacă avea planuri mari în ceea ce îl privea pe logodnicul ei. Cu doar câteva săptămâni înainte de despărţire, cântăreaţa vorbea cu entuziasm că doreşte să ia numele logodnicului său după căsătorie. Acum este singură şi jură că nu se vede măritată.

Cântăreaţa pop a mărturisit că a trebuit să-şi recladească viaţa după decepţia suferită în dragoste şi despărţirea de anul trecut. Acum, diva susţine că nu crede că se va căsători vreodată, declarând că ăsta nu este "scopul" ei.

Artista în vârstă de 49 de ani s-a despărţit de actorul de 30 de ani în februarie2017 şi chiar dacă a trecut un an de atunci, încă mai are resentiment. Acum consideră fosta relaţie ca fiind un"experiment". "N-am crezut niciodată că mă căsătoresc. Doar pentru că am avut statutul de logodnică pare să fi fost o experienţă, una care să-mi demonstreze că niciodată nu m-am văzut ca o femeie căsătorită. Nu este ceva de care am nevoie sau ceva ce vreau. N-am avut niciodată scopul de a mă căsători."

" În trecut m-am gândit că poate am făcut totul greşit şi că ar trebui să mă căsătoresc. Poate că ar fi trebuit să fac ceea ce face toată lumea. Asta merge în cazul lor. Acum nu cred că mariajul este pentru mine", a continuat Kylie într-un interviu pentru Red magazine. Kylie trăieşte o dezamăgire şi nu s-a recuperat complet după despărţire: "Fiind din nou pe cont propriu, mă întreb ce vreau cu adevărat, cum am ajuns aici, ce simt, cum voi face să trec peste. Am destulă dramă în viaţa mea."

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările