News

Kylie Minogue este devastată. S-a despărţit de logodnicul Joshua Sasse

Kylie Minogue este devastată. S-a despărţit de logodnicul Joshua Sasse

Cu doar ceva timp în urmă, cântăreaţa vorbea cu entuziasm că doreşte să ia numele logodnicului său după căsătorie. Dar acum, Kylie Minogue este singură. Se pare că a luat decizia să rupă logodna cu actorul britanic Joshua Sasse şi a anunţat asta printr-un mesaj pe Instagram.

kylie-minogue-inselata-joshua-sasse

Artista de origine australiană l-ar fi dat afară din casa sa din Vestul Londrei pe logodnicul în vârstă de 29 de ani, după ce acesta s-ar fi apropiat mult prea mult de actriţa spaniolă, Marta Milans, 34 de ani.

Mai mult de atât, certurile au început încă dinainte ca cei doi să călătorească în Franţa pentru a participa la Paris Haute Couture Fashion Week, luna trecută. Chiar la întoarcerea sa, Kylie a decis să încheie socotelile cu partenerul său pe care l-a cunoscut în vara anului 2015. De atunci, Minogue, 48 de ani, şi-a scos inelul de logodnă  şi pare devastată, declară apropiaţii cuplului: "Este absolut devastată, cu inima frântă pentru că era convinsă că el este cel ales. Dar acum nu mai poate avea încredere în el." Ieri, un purtător de cuvânt al cântăreţei a refuzat să comenteze., dar astăzi cântăreaţa a confirmat zvonurile printr-un  mesaj însoţit de o fotografie cu un răsărit, chiar pe reţelele de socializare. "Vă mulţumesc pentru susţinerea şi dragostea pe care mi-aţi oferit-o în acest moment din viaţa mea. Vă mulţumesc acum pentru înţelegerea legată de vestea că eu şi cu Josh am decis să mergem pe drumuri separate. Ne dorim binele unul altuia şi ne îndreptăm către noi orizonturi.", a fost mesajul transmis către prietenii virtuali.

kylie

În ceea ce-l priveşte pe Sasse, se pare că acesta s-ar fi apropiat de partenera de paltou, Milans, în timp ce filmau pentru serialul No Tomorrow în Canada, anul trecut. Marţi, înr-un interviu la o televiziune Kylie vorbea despre planurile sale de nuntă. Artista chiar a glumit spunând că vor fi diferite de cele ale vecinei personajului pe care îl interpretează, Charlene, care şi-a legat destinul de Scott ( Jason Donovan): "Nu m-a inspirat rochia de mireasa a lui Charlene. A fost demult. Acum râdem pe seama acestui eveniment. "

Brit Awards 2016 - Red Carpet Arrivals

Şi într-un interviu acordat unei reviste străine ea dezvăluia planurile de nuntă cu Joshua"Sasse este un nume mare. Kylie Sasse este un nume mare. Este un nume bun de scenă. Cu siguranţă voi lua numele de Sasse, dar va rămâne şi Minogue."

Cuplul s-a format în 2015, pe platourile de filmare ale show-ului TV din SUA, Galavant. Câteva luni mai târziu, în februarie 2016, cei doi au anunţat în mod public logodna.

Foto: Getty Images