News

Kylie Minogue, faţă-n faţă cu fostul logodnic, Andres Velencoso

Kylie Minogue, faţă-n faţă cu fostul logodnic, Andres Velencoso

MADRID, SPAIN - JULY 12: Kylie Minogue attends Vogue 30th Anniversary Party at Casa Velazquez on July 12, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

În 2013, se despărţeau înainte să ajungă la altar, lăsând-o pe celebra Kylie Minogue ”în lacrimi şi devastată”. Acum, s-au reîntâlnit la un eveniment din Madrid. Cum au relaţionat? Kylie, la aniversarea Vogue Kylie Minogue s-a iubit cu modelul Andres Velencoso timp de cinci ani, după ce s-au întâlnit, în 2008, la filmările unui videoclip de promovare al parfumului ei. A fost dragoste la prima vedere şi promitea s-o aducă pe Kylie Minogue în faţa altarului. Din nefericire, în 2013, se despărţeau.

Ieri seară, Kylie se afla în Madrid pentru petrecerea Vogue. Acolo se afla şi fostul ei logodnic, modelul Andres Velencoso, cu care a interacţionat. Zâmbâtori şi destul de relaxaţi, cei doi au petrecut momente bune împreună, pesemne au păstrat o relaţie de prietenie după ce au rupt logodna.

S-au conversat ca doi buni prieteni

De nevăzut la faţa locului a fost actualul iubit al artistei de 50 de ani, Paul Solomons. Acesta nu a însoţit-o pe iubita sa la petrecerea Vogue şi punem pariu că regretă deja...

Kylie a fost o prezenţă sexy

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările