News

Kylie Minogue izbucneşte în lacrimi într-un interviu

de admin

Kylie Minogue izbucneşte în lacrimi într-un interviu

La 46 de ani, încă în căutarea iubirii, artista a avut un moment impresionant în timpul unui interviu special pentru emisiunea "60 Minutes", care va rula pe postul TV australian Channel Nine. Ce a determinat-o să aibă reacţia asta?

Şi-au dorit să-i atingă profunzimile sufletului şi au reuşit. Realizatorii emisiunii "60 Minutes" au făcut-o să plângă pe Kylie, iar motivul e cu atât mai impresionant cu cât au trecut... 25 de ani de-atunci. Un sfert de secol iar australianca tot nu l-a uitat pe Michael Hutchence, liderul formaţiei INXS, cu care a trăit o intensă poveste de iubire din 1989 în 1991. "Am făcut atâtea lucruri pentru prima dată cu el, Michael m-a învăţat atâtea. Nu am mai întâlnit pe nimeni ca el (...) A fost dragoste adevărată şi suferinţă la fel de adevărată... E un amestec de emoţii şi amintiri", spune Minogue în timpul interviului care va fi difuzat în acest weekend.

Poate de aceea vedeta nu a reuşit nici acum să-şi găsească perechea. Poate toţi au pierdut, în ochii ei, prin comparaţie cu Michael Hutchence. Deşi s-au despărţit în 1991, au rămas buni prieteni până la moartea lui, în 1997, iar ea nu a mai reuşit să formeze un cuplu cu cineva multă vreme. A avut, totuşi, o relaţie de cinci ani cu Olivier Martinez, urmată de una cu Andres Velencoso - care a luat sfârşit anul trecut, deşi mulţi spuneau că s-ar putea căsători.

Foto: WENN