News

Kylie Minogue se pregăteşte de nuntă la 52 de ani. Mama viitorului mire este încântată

Kylie Minogue se pregăteşte de nuntă la 52 de ani. Mama viitorului mire este încântată

Artista australiană s-a logodit cu Paul Solomons, mai tânăr cu şase ani decât ea. Iar acum se pregăteşte de nuntă chiar acasă la ea, în Australia, acolo unde pandemia se face mult mai puţin simţită

Kylie şi Paul Solomons au ajuns recent în Austrlia din Marea Britanie, iar surse apropiate cuplului spun că cei doi fac pregătiri în secret pentru o nuntă în Melbourne. "Kylie a spus dintotdeauna că, dacă se va căsători vreodată, o va face în Melbourne-ul ei natal. Şi părinţii ei se află aici", dezvăluie un prieten, adăugând că artista îşi doreşte o ceremonie restrânsă, cu prieteni apropiaţi şi familie alături, dar este atât de entuziasmată de pregătiri încât pare că ar vrea să extindă puţin evenimentul. Alte surse spun că domnişoară de onoare îi va fi chiar sora ei. Danii Minogue. "Kylie nu s-ar căsători fără sora ei alături!", spune un amic pentru Women's Daily. Iar săptămâna trecută, cele două au şi fost zărite la cumpărături în Melbourne.


Kylie şi Paul Solomons sunt împreună din 2018 - şi au ţinut secretă chiar şi logodna. Dar au fost daţi de gol într-un interviu de buna ei prietenă Billie Piper - şi ulterior, chiar de mama lui vitregă, Gloria. "Kylie este foarte drăguţă, iar eu sunt încântată că s-au logodit. Este extraordinar! Dar îmi pare rău, nu vă pot spune mai multe, pentru că aşa mi s-a cerut. Îmi respect fiul prea mult şi o respect şi pe Kylie, aşa încât nu pot încălca cerinţa, spunându-vă mai multe", a declarat Gloria pentru Daily Mail. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările