Gossip

Kylie Minogue, surprinsă gesticulând furioasă! Care e cauza?

Kylie Minogue, surprinsă gesticulând furioasă! Care e cauza?

Miercuri seară, celebra cântăreaţă a mers acompaniată de logodnicul Joshua Sasse la un eveniment oficial, unde a susţinut un discurs despre mariajul între persoane de acelaşi sex.

A doua zi, însă, Kylie a fost văzută alături de o prietenă în Park Hyatt, Sydney, purtând o discuţie destul de aprinsă. Cântăreaţa apare în imaginile surprinse de paparazzi gesticulând, faţa-i trădându-i oareşcare înverşunare.

furioasa-kylie-minogue
Kylie făcea feţe-feţe la întâlnirea cu respectiva amică

Ei bine, ce s-a întâmplat acolo exact nu putem spune, dar tindem să credem are de-a face cu faptul că nunta ei cu Joshua a fost amânată pe perioadă nedeterminată şi că demersurile în a obţine legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, în Australia, (motivul pentru care au amânat) par a fi inutile.

kylie-joshua
Kylie şi Joshua s-au fotografiat la evenimentul la care au susţinut discursul, ieri seară

Amintim că-n luna februarie, anul acesta, Kylie şi Joshua au confirmat lumii întregi că s-au logodit şi că vor să se căsătorească. Acum două luni, însă, cei doi au anunţat că au decis să anuleze nunta pe perioadă nedeterminată pe motiv că dacă cei de acelaşi sex nu se pot căsători în Australia, nu o vor face nici ei.

foto: captură DailyMail.co.uk