News

L-a uitat pe Tiger Woods! Uite cu cine se iubeşte Lindsey Vonn

L-a uitat pe Tiger Woods! Uite cu cine se iubeşte Lindsey Vonn

Multă vreme după despărţirea de Tiger Woods, Lindsey Vonn declara că încă îl iubeşte pe fostul ei iubit. Acum, însă, tindem să credem că locul lui în inima sportivei a fost înlocuit de un alt barbat, unul pe care Lindsey îl descrie ca fiind ”un iubit excelent”. El este noul iubit al lui Lindsey Vonn S-a afişat o vreme cu Lewis Hamilton, însă a explicat, ulterior, că sunt doar buni prieteni. Acum o credem pe cuvânt, căci, de fapt, Lindsey a pus ochii pe un alt bărbat. Kenan Smith este cel care i-a furat iremediabil inima sportivei, dacă e să luăm în seamă postările recente ale acesteia din social media.

Astfel, sportiva de 32 de ani a postat pe Instagram o imagine în care apare sprijinindu-şi capul pe pieptul noului iubit, menţionând că este ”un iubit excelent”: ”Chiar dacă sunt din nou rănită, am o mulţime de lucruri pentru care trebuie să fiu recunoscătoare: prieteni incredibili, un iubit excelent, familia mea şi o mulţime de suporteri”.

Lindsey le-a povestit fanilor internauţi că are de gând să petreacă Ziua Recunoştinţei în familie şi că noul ei iubit îi va sta alături, desigur.

tiger
Lindsey şi Tiger Woods, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că Lindsey s-a iubit timp de doi ani cu Tiger Woods, relaţia lor ajungând la final în 2015, după ce sportivul i-a fost infidel. Anterior, Lindsey a fost căsătorită cu Thomas Vonn (2007 – 2013 când s-a pronunţat divorţul), cei doi separându-se în 2011.

3AB3C0B400000578-3966026-image-a-32_1479944289565
Lindsey şi Thomas Vonn, în 2010, cu un an înainte să se despartă

foto: Instagram, Getty

Modifică Setările