Red Carpet

La 10 luni de la naştere, Eva Longoria e cu lenjeria intimă la vedere pe covorul roşu! Actriţa a făcut senzaţie la Billboard Music Awards 2019!

La 10 luni de la naştere, Eva Longoria e cu lenjeria intimă la vedere pe covorul roşu! Actriţa a făcut senzaţie la Billboard Music Awards 2019! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit mamă în urmă cu nici măcar un an, însă vedeta serialului Neveste Disperate ţine morţiş să ne arată cât de bine şi-a revenit după naşterea simpaticului Santiago Enrique Bastón!

Eva a arătat senzaţional la ediţia din acest an a Billboard Music Awards, care a avut loc în Las Vegas! Actriţa de 44 de ani şi-a arătat lumii întregi picioarele bine lucrate la sală şi chiar lenjeria intimă, rochia ei neagră lăsând la vedere parţial chiloţii.

Rochia divei este prinsă în talie cu o curea ce-a evidenţiat silueta de vis a celebrei mămici. Este vizibil cu ochiul liber că actriţa a reuşit să piardă surplusul de greutate luat în timpul sarcinii, ea revenind, cel mai probabil, la kilogramele pe care le avea înainte de-a rămâne gravidă.