Vedete

La 40 de ani, se reinventa. La 50 e neschimbată! La mulţi ani, Anca Ţurcaşiu!

de admin

La 40 de ani, se reinventa. La 50 e neschimbată! La mulţi ani, Anca Ţurcaşiu! camera-retro icon Vezi galeria 36 poze

Este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi şi se află printre româcele care redefinesc conceptul de vârstă. Cum reuşeşte să păcălească trecerea timpului?

Anca Ţurcaşiu aniversează astăzi schimbarea prefixului în paradisul de acasă. Şi nu, nu greşim când spunem de paradis, căci artista locuieşte de ani buni în Paradisul Verde de la Corbeanca, unde este vecină cu naşul său, celebrul afacerist Cristian Ţânţăreanu. Un loc în care s-a înconjurat de flori, animăluţe şi o linişte aproape poetică şi din care îşi trage toată energia. Şi unul pe care până şi această pandemie nu-l poate transforma într-o izolare apăsătoare.

De altfel, pe lângă imaginile postate din propria curte, Anca Ţurcaşiu ne-a arătat şi împrejurimile de vis, unde a reuşit să mai evadeze ba la pas, ba pe două roţi...

Să fie acesta unul dintre secretele păstrării tinereţii sale? Cu siguranţă! Pe lângă meniul vegetarian, stilul de viaţă sănătos, pofta de viaţă, proiectele artistice frumoase, vacanţele uimitoare de la fiecare început de an (în ianuarie a ajuns în Peru şi Columbia!), verile petrecute integral la malul mării (ca gazdă a unor spectacole de pe litoral) şi liniştea căminului alături de medicul Cristian Georgescu şi de fiul lor, Radu.

Altfel cum s-ar explica strălucirea pe care această superbă femeie continuă s-o aibă, de la un deceniu la altul, fără ca frumuseţea ori vibe-ul să-i fie alterate în vreun fel?

Oricum, după spectaculosul pictorial la malul mării realizat de fotograful Mircea Marinescu în urmă cu 10 ani, aşteptăm replica artistică de la 50 de ani. (vezi şi galeria foto)

Comentarii

Modifică Setările