Vedete

La 50 de ani e mai fericită ca oricând! Tania Budi, escapadă romantică în Paris FOTO

La 50 de ani e mai fericită ca oricând! Tania Budi, escapadă romantică în Paris FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fire discretă, fosta vedetă de televiziune a preferat să-şi ţină relaţiile departe de ochii presei. Acum, însă, nu se mai fereşte să-şi arate iubitul.

Tania Budi are în ochi sclipirea femeii fericite. De la începutul anului, de când se iubeşte cu Marin Burcea, un constănţean de profesie militar, frumoasa blondă radiază. Şi, după cât se vede treaba, relaţia lor devine tot mai serioasă, de vreme ce nu se fereşte să-şi arate public dragostea pentru el.

Cel care i-a furat inima este şef de echipă şi trăgător de elită cu gradul de caporal în Legiunea Străină, motiv pentru care Tania face naveta România-Franţa. Dacă ăn februarie, blonda a mers pentru o săptămână la Paris, unde şi-a sărbătorit aniversarea de 50 de ani cu iubitul cîntr-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V Paris -  unde cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte, de Mărţişor, Tania şi Marin s-au reîntâlnit în Marsilia, în oraşul în care activează iubitului ei. 

”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, spunea recent Tania Budi. Şi asta se vede cu ochiul liber, de vreme ce vedeta arată incredibil la vârsta de 50 de ani!

Mai mult, Tania şi-a tatuat pe încheietura mâinii cuvântul "soul", iar Marin continuarea... "mate" (n.r. suflet pereche), semn că relaţia celor doi evoluează spectaculos. 

Weekendul trecut, Tania s-a aflat din nou la Paris, de unde a postat mai multe instantanee, de la Notre-Dame şi din Cartierul Latin. Iată-i pe cei doi cât de fericiţi sunt!