News

La 56 de ani, cea mai frumoasă actriţă din serialul Twin Peaks este o umbră a femeii superbe de altădată

La 56 de ani, cea mai frumoasă actriţă din serialul Twin Peaks este o umbră a femeii superbe de altădată camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Între 1990 şi 1991, serialul poliţist Twin Peaks devenea unul dintre cele mai urmărite ale acelei perioade.

Dar nu numai atât. Celebra producţie reuşea să facă din câteva nume implicate în distribuţie vedetele pe care le ştim şi astăzi. Dacă ar fi să ne raportăm la frumoasele actriţe devenit celebre în urma acestui serial, principalele nume care ne vin în minte sunt cele ale lui Lara Flynn Boyle (Donna), Sherylin Fenn (Audrey) şi Mädchen Amick (Shelly).

Toate trei femei fatale, cu o frumuseţe aparte, dar care au abordat trecerea anilor în mod cu totul diferit. Dacă Lara a fost desfigurată, la propriu, de operaţii estetice nereuşite, colegele ei de serial n-au intervenit în procesul firesc de îmbătrânire şi poate c-a fost mai bine aşa. Sherylin Fenn, una dintre cele mai în vârstă actriţe cooptate în distribuţia Twin Peaks, a ajuns acum la 56 de ani, lucru care se vede şi în pozele postate de aceasta pe Instagram.

Chiar şi aşa, cu ridurile aferente neretuşate de niciun filtru de Instagram, Sherylin Fenn încă aminteşte de femeia superbă de odinioară. Aceasta are o relaţie din 2006 cu fostul actor Dylan Stewart şi este mama a doi băieţi, de 13 şi 27 de ani, cel mai mare de vârstă provenind din primul ei mariaj.

Chiar dacă apreciem că superba brunetă cu ochi albaştri n-a căzut pradă dependenţie de operaţii estetice şi a preferat să îmbătrânească natural, nu putem să nu observăm că aceasta arată mai îmbătrânită decât vârsta ei din buletin. Să fi lăsat urme tinereţea ei agitată şi stilul de viaţă dus alături de foşti iubiţi precum Johnny Depp pe chipul ei brăzdat, acum, de riduri?

Comentarii

Modifică Setările