News

La 74 de ani, Robert De Niro poartă pantofi de femei. Nu l-ai văzut niciodată încălţat cu aşa ceva!

La 74 de ani, Robert De Niro poartă pantofi de femei. Nu l-ai văzut niciodată încălţat cu aşa ceva!

Actors Robert De Niro, Joe Pesci and director Martin Scorsese on the set of their new crime drama "The Irishman," presently filming on location in New York City.

Pictured: Robert De Niro Ref: SPL1585034 210917
Picture by: AR Photo

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

La cei 74 de ani ai săi, Robert De Niro este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood şi încă un bărbat cu sex-appeal. Dacă îl filmul "Dirty Grandpa" era un bunic sexy şi la modă care cucerea adolescentele, ei bine, în decursul unui an, preferinţele vestimentare ale actorului s-au schimbat radical.

Este unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood, cu un talent de necontestat şi cu o pasiune pentru actorie care nu va muri niciodată. Se zvoneşte că ar fi plătit cu aproape 775 de mii de dolari pentru fiecare episod în care apare în noul serial de televiziune de pe Amazon. Pentru o sumă atât de mare, ar face orice, aşa că cea mai recentă apariţie a actorului, de joi, a fost una de excepţie. De Niro a purtat o pereche de pantofi femeieşti, cu talpă înaltă, de altfel fiind pentru prima dată când actorul a fost văzut încălţat cu aşa ceva.

Pentru acest rol a fost nevoit să poarte pantofi femeieşti cu platformă.

Are 74 de ani, dar s-a descurcat de minune pe pantofii cu platformă, în timp ce filma o scenă în care ieşea dintr-un magazin din New York City. L-am văzut în scene de luptă, ori momente de dragoste, dar nimeni nu şi-ar fi imaginat vreodată că starul va purta pantofi cu toc, ori cu platformă, pentru acest rol.

Foto: Arhiva OK!, Splash

Modifică Setările