News

La 80 de ani, e tot burlac! De ce nu s-a însurat niciodată Al Pacino?

La 80 de ani, e tot burlac! De ce nu s-a însurat niciodată Al Pacino?

Pentru un actor de excepţie, un superstar în toată puterea cuvântului, un mare iubitor al sexului frumos şi tată a trei copii, e surprinzător că vedeta din Naşul n-a ajuns niciodată la altar. Care să fi fost motivul pentru care Al Pacino n-a vrut să audă niciodată de însurătoare?

Al a trăit în sânul unei familii destrămate de imigranţi sicilieni din Bronx. Pe măsură ce creştea, şi-a dat seama de un lucru – că nu voia să se însoare niciodată, la maturitate. De fapt, făcuse un soi de jurământ în acest sens şi iată că s-a ţinut tot timpul de cuvânt. Părinţii lui divorţaseră când el avea doar doi ani, iar restul vieţii lui a fost trăit din plin, cu toate suişurile şi coborâşurile aferente unui băiat care abia dacă ştia că avea tată.

A renunţat la şcoală pentru actorie, lucru cu care mama lui n-a fost de acord. Atunci a fost momentul în care Pacino a fugit de-acasă, pentru a-şi vedea visul cu ochii. Se apucase de băut şi de fumat la numai 9 ani, iar la 13 ani începuse deja să se drogheze. Ceea ce l-a salvat, probabil, a fost faptul că, oricât de grea era viaţa, a încercat tot timpul să evite drogurile puternice. Şi a reuşit.

Pentru a se întreţine şi-a reuşi să-şi plătească studiile de actorie, a lucrat din greu – ca om de serviciu, şofer de autobuz, poştaş, orice job mărunt care se nimerea. Adesea era şomer şi fără locuiţă, dormind pe străzi sau la câte un prieten. Dar n-a renunţat la visul de-a deveni, într-o bună zi, actor şi de a-şi întemeia o familie. Chiar dacă asta presupunea să aibă copii, dar nu şi soţie.