News

La aniversarea a 30 de ani de la căsătoria lor, Monica şi Victor Tatoiu şi-au reînnoit jurămintele FOTO&VIDEO

La aniversarea a 30 de ani de la căsătoria lor, Monica şi Victor Tatoiu şi-au reînnoit jurămintele FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Trei decenii de viaţă, de parteneriat şi de familie. La aniversarea "nunţii de perle", soţii Tatoiu au ajuns din nou în faţa altarului.

Chef mare în familia celebrei afaceriste, care i-a jurat din nou iubire şi credinţă veşnică aceluiaşi Victor Tatoiu, omul alături de care a trăit cei mai frumoşi şi mai intenşi 30 de ani.

O vorbă din popor spune că, după trei decenii, cuplul sărbătoreşte "nunta de perle". Perla este rodul “trudei” de ani a scoicii, care adună nisipul bob cu bob. La fel, căsnicia care a atins această impresionanta “vârstă” este dovada încrederii, răbdării şi rezistenţei cuplului în faţa încercărilor de tot felul.

Sâmbătă, la aniversarea celor 30 de ani, Monica şi Victor Tatoiu şi-au reînnoit jurămintele, invitându-şi familia şi apropiaţii la Biserica Visarion şi la restaurantul Mama Leone, eveniment pentru care doamnele au fost rugate să poarte ţinute cu pălărie.

La ceremonie, Monica Tatoiu a purtat "o rochie de 1960, dintr-un magazin care vinde produse dăruite de doamne din înalta societate din Manhattan!”.

Printre invitaţi s-au numărat Cristian Boureanu, Roxana şi Paul Gabor-Iliescu, Marioara Man Gheorghe şi George Rotaru.

Interesant a fost să-l vedem pe Cristian Boureanu cântând muzică populară.

Vedeţi şi alte cadre de la acest eveniment în galeria foto de mai jos.

Foto: Valentina Spânu, George Rotaru, Facebook

Modifică Setările