News

La ce pofteşte în sarcină soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu: ”Ce bine că nimeni nu se miră ce comanzi când eşti însărcinată”

La ce pofteşte în sarcină soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu: ”Ce bine că nimeni nu se miră ce comanzi când eşti însărcinată” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cu siguranţă, s-ar fi mirat dacă ar fi comandat înainte de sarcină. Întrucât Gabriela a avut întotdeauna o siluetă impecabilă. Armonioasă şi rafinată. Acum însă, în luna a şaptea de sarcină, Gabriela Prisăcariu Oţil are pofte. Înainte de sarcină era trasă prin inel, iar acum profită de situaţie pentru a-şi satisface toate poftele.

Aflată într-un restaurant, soţia lui Dani Oţil s-a răsfăţat cu mai multe feluri de mâncare şi a ales să împărtăşească şi cu fanii de pe Instagram alegerile sale, pe Instastory. Dacă nu demult soţia lui Dani poftea la chips-uri picante, de data aceasta, Gabrielei Prisăcariu i-au făcut cu ochiul preparatele tradiţionale. Iar ele chiar au fost în cantităţi generoase.

”Ce bine atunci când eşti însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prăjiţi, brânza cu mămăligă şi smântână şi omletă cu carne de la garniţă”, a spus ea pe pagina sa de Instagram.

Matinalul şi proaspăta soţie se pregătesc intens de venirea pe lume a primului lor copil, cu emoţii, desigur. Gabriela este o graviduţă relaxată, care îşi permite să se bucure de toate poftele liniştită, întrucât cu siguranţă va scăpa rapid de kilogramele în plus după venirea pe lume a bebeluşului. Până atunci, e bine să fie toată lumea mulţumită şi împăcată.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările