News

La cine a apelat Mădălina Ghenea pentru a avea grijă de fetiţa sa?

La cine a apelat Mădălina Ghenea pentru a avea grijă de fetiţa sa?

În urmă cu câteva zile, frumoasa româncă a devenit mamă pentru prima oară. Şi cum această perioadă poate fi extrem de istovitoare chiar şi pentru o mămică ”experimentată”, Mădălina a decis să apeleze la ajutorul cuiva de încredere pentru a o îngriji pe fetiţa ei. La începutul lunii, Matei şi Mădălina au devenit părinţi De câteva zile, Mădălina Ghenea se numără printre mămicile din showbizul românesc. Aceasta a devenit mamă a unei fetiţe, rodul iubirii sale cu afaceristul român Matei Stratan.

Şi cum Mădălina a fost deja externată din spital, actriţa a decis să-şi aducă părinţii din Slatina în Bucureşti, pentru a o ajuta cu creşterea şi îngrijirea micuţei sale. Un apropiat a menţionat, pentru Libertatea, că a preferat să apeleze la ajutorul părinţilor săi, şi nu la o bonă, pentru a evita scurgerea de informaţii sau fotografii din casa sa în presă.

Dumitru şi Constanţa Ghenea

Conform sursei citate, părinţii Mădălinei locuiesc în apartamentul actriţei din centrul capitalei, iar în timpul zilei merg la reşedinţa Stratan, unde au grijă de ea şi de cea mică.

foto: instagram

Modifică Setările