Vedete

La dolce vita pentru Jason Statham. Actorul e în vacanţă cu soţia şi fiul pe Coasta Amalfitană

La dolce vita pentru Jason Statham. Actorul e în vacanţă cu soţia şi fiul pe Coasta Amalfitană camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Jason Statham se relaxează cu familia în Amalfi. Coasta italiană este practic luată cu asalt de numeroase vedete, care au fost fotografiate acolo.

Întrucât frumuseţea locurilor este de notorietate, şi Jason Statham a considerat că este o destinaţie grozavă de relaxare în familie.

Alături de adorabilul său fiu, Jack, şi de frumoasa soţie Rosie Huntington-Whiteley, actorul care a jucat impecabil în ”Curierul” a organizat excursii pe apă, dar şi şedinţe îndelungi de plajă şi bălăceală.

Soţia actorului, sexy actriţa Rosie Huntington-Whiteley, a făcut plajă nestingherită, lăsând la vedere un corp superb, tras prin inel, chiar dacă a născut de curând.

Familia a fost fotografiată în luxoasa ambarcaţiune pe care Jason o mânuieşte fără probleme, să nu uităm ce rol complex de acţiune a avut în ”Curierul”.

Jason Statham s-a plimbat şi cu ski-jet-ul şi l-a luat chiar şi pe micuţul Jack, pentru a-l obişnui cu adrenalina de mic.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările