News

La fel de chipeş precum tatăl său. Cum arată azi fiul de 21 de ani al lui Richard Gere?

La fel de chipeş precum tatăl său. Cum arată azi fiul de 21 de ani al lui Richard Gere? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Richard Gere a fost unul dintre cei mai seducători actori de la Hollywood, un lucru pe care nu-l poate nega nimeni.

Ei bine, sexosul actor pare că transmite aceste gene bune mai departe, către copiii lor. Cum despre mezinul lui de doar doi, Alexander Gere, nu ne putem pronunţa încă, despre fiul lui cel mare, Homer James, de 21 de ani, avem toate dovezile care să ne susţină afirmaţia.

Este vorba despre fiul născut din cel de-al doilea lui mariaj, cel cu actriţa Carey Lowell, cu care Gere a fost căsătorit între 2002 şi 2016. Homer s-a născut în februarie 2000 şi a fost primit cu inima deschisă de către un actor care nu şi-a dorit, până atunci, copii.

Ei bine, fiul cel mare al lui Richard nu doar că este un copil dorit şi iubit de către star, dar a moştenit şi carisma acestuia şi trăsăturile frumoase ale ambilor părinţi, mama tânărului începându-şi cariera ca manechin.

Tânărul trăieşte la New York, unde duce o existenţă discretă şi modestă, fără sa facă prea mare caz de legătura de rudenie cu faimosul său tată.

Foto: Facebook, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările