Meghan & Harry

La mulţi ani, Archie Harrison! Fiul Ducilor de Sussex împlineşte astăzi doi ani. Ce urare i-a făcut regina?

La mulţi ani, Archie Harrison! Fiul Ducilor de Sussex împlineşte astăzi doi ani. Ce urare i-a făcut regina? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Astăzi, 6 mai, Prinţul Harry şi Meghan Markle îl sărbătoresc pe primul lor născut, Archie Harrison.

Fiul Ducilor de Sussex a împlinit vârsta de doi ani, iar prima persoană care l-a felicitat public a fost străbunica lui, Regina Elisabeta. Pe contul de social medial al familiei regale britanice a apărut un mesaj de la mulţi ani pentru Archie Mountbatten-Windsor cu ocazia împlinirii vârstei de doi ani. 

Mesajul este însoţit de o fotografie a Ducilor de Sussex alături de un Archie nou-născut, de pe vremea în care aceştia mai făceau parte din familia regală. Apropiaţii palatului se aşteaptă ca regina să îi facă lui Archie urările de bine şi în direct, prin intermediul aplicaţiei Zoom, cea care a ajutat-o şi până acum să ţină legătura cu nepotul şi strănepotul ei de peste Ocean.

Anul trecut, când Archie a împlinit un an, Ducii de Sussex au făcut publică o înregistrare video cu el şi cu Meghan Markle, care-i citea dintr-o carte pentru copii, în reşedinţa lor din Montecito, California. Fanii cuplului aşteaptă ca aceştia să marcheze şi aniversarea de doi ani a lui Archie cu imagini noi cu băieţelul, unul pe care îl ţin destul de ascuns de media.

În curând, vara aceasta, Archie va deveni frate mai mare, familia lui urmând să se mărească cu o fetiţă.

Comentarii

Modifică Setările