Royals

La mulţi ani, Kate Middleton! 36 de ani, o aniversare specială!

La mulţi ani, Kate Middleton! 36 de ani, o aniversare specială!

attends Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on December 25, 2017 in King's Lynn, England.

Astăzi, este ziua de naştere a celei mai simpatice ducese din lume. Ok, poate că suntem subiectivi, dar trebuie să recunoaşteţi că soţia Prinţului William este una dintre cele mai urmărite figuri regale.

Ei bine, astăzi, pe 9 ianuarie, Kate Middleton împlineşte 36 de ani, o zi care vine după o alta foarte importantă din viaţa ducesei: prima zi la creşă a mezinei familiei, Prinţesa Charlotte.

Ce va face Ducesa de ziua ei? Nu vă aşteptaţi la petreceri şi artificii sau, fie, nu vă aşteptaţi să avem vreo fotografie de la ziua de naştere a ducesei.

"Îşi va petrece ziua în privat", a confirmat şi secretarul personal al ducesei ceea ce era evident. Va fi, probabil, o aniversare în familie, alături de Prinţul William şi cei doi copii ai lor, George şi Charlotte.

Ce mai este special la această aniversare este că este ultima în calitate de mamă a doi copii, pentru Kate, urmând ca, anul viitor, să fie înconjurată de trei moştenitori, având în vedere că al treilea copil al cuplului va veni pe lume în aprilie.

Da, Kate se pare că doboară recordul de copii ai unui cuplu regal, de la Regina Elisabeta încoace, căci ea şi William vor fi primii, după mulţi ani, care vor fi de trei ori părinţi.

Şi cine ştie, poate că nu se vor opri aici...

Modifică Setările