News

La mulţi ani, Majestate! Regina îşi sărbătoreşte, în mod oficial, ziua de naştere. Sărbătorita a fost toată numai un zâmbet! Imagini de la eveniment

La mulţi ani, Majestate! Regina îşi sărbătoreşte, în mod oficial, ziua de naştere. Sărbătorita a fost toată numai un zâmbet! Imagini de la eveniment camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Regina Elisabeta a II-a şi-a primit cadoul oficial de ziua ei de la forţele armate britanice, care au oraganizat o ceremonie fastuoasă în onoarea suveranei, la Castelul Windsor.

În toiul scandalului cu nepotul Harry – care ameninţă să dea în judecată televiziunea naţională pentru că BBC a citat o sursă din rândul monarhiei care ar fi spus un neadevăr – Regina de 95 de ani pare complet neafectată. După ce de-abia şi-a luat „Adio!” de la cel care i-a fost alături timp de 73 de ani, Majestatea Sa găseşte puterea să meagră mai departe. Şi nu oricum, ci cu zâmbetul pe buze.

Regina Marii Britanii s-a întâlnit, zilele acestea, cu liderii mondiali, în cadrul summit-ului G7, şi s-a dovedit a fi o gazdă ireproşabilă, în ciuda scandalului în plină desfăşurare din sânul familiei sale. Mai mult, a participat la Trooping the Colour vizibil binedispusă.

Parada organizată cu ocazia zilei de naştere a Reginei Elisabeta a II-a este un cadou din partea celor mai prestigioase regimente din armata britanică, care au dorit să-şi arate loialitatea faţă de Coroană.

Într-un an în care suverana britanică şi-a pierdut soţul, pe Ducele de Edinburgh, şi a fost atacată chiar de nepotul ei, Prinţul Harry, Trooping the Colours a fost un eveniment pozitiv, lucru care s-a văzut şi pe chipul Majestăţii Sale.

În cursul zilei de vineri, Regina i-a însoţit pe Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall şi Ducii de Cambridge la recepţia din cadrul summit-ului G7. Iar astăzi, pe 12 iunie, s-a bucurat de ceremonia steagurilor.

Foto - Profimedia

Modifică Setările