Royals

La palat sunt prinţ şi prinţesă! În afara lui, Charlotte şi George sunt doar nişte copii dornici de distracţie. Iată cum i-au surprins paparazzi

La palat sunt prinţ şi prinţesă! În afara lui, Charlotte şi George sunt doar nişte copii dornici de distracţie. Iată cum i-au surprins paparazzi

Deţin titluri nobiliare, iar într-o bună zi Prinţul George va fi rege, în timp ce surioara lui, Prinţesa Charlotte, va servi drept ”rezervă” la tronul britanic. Până atunci, însă, micuţii Ducilor de Cambridge sunt doar nişte copii care-şi doresc să facă lucruri pe care oricare alţi copii le-ar face la vârsta lor. Charlotte se bucura de o îngheţată Iar Kate, mama lor, chiar asta îşi doreşte pentru copiii ei. Să crească, desigur, respectând cutumele regale, însă să aibă parte de o copilărie fericită, cât mai normală. De aceea, în weekendul trecut, Ducesa de Cambridge a părăsit Palatul Kensington pentru a-i duce pe George şi Charlotte la Houghton Horse Trials.

Paparazzi i-au surprins la faţa locului, bucurându-se de tot ce e în jur. Micuţa Charlotte savura o îngheţată la cornet, în timp ce năzdrăvanul George părea acaparat de un câine dalmaţian. Alături de ei era, desigur, Kate, îmbrăcată într-o rochie de la Zara, ocupându-se îndeaproape de nevoile prichindeilor.

George era cucerit de un dalmaţian

Trebuie să precizăm că ne bucurăm când îi vedem în astfel de ipostaze, căci rare sunt ocaziile când apar în public şi nu participă la vreun eveniment oficial, legat de familia regală britanică. Cei doi micuţi erau îmbrăcaţi lejer, în haine obişnuite, astfel încât ar fi putut fi confundaţi oricând cu alţi copii.

Rochia de la Zara pe care Kate o purta

Kate, în schimb, purta o rochie lejeră, elegantă, de la brandul spaniol Zara, care se comercializează cu 39 de lire sterline. Acesta este a doua oară când familia Ducilor de Cambridge se prezintă la evenimentul Houghton Horse Trial, dată fiind simpatia micuţilor faţă de cai. George a început să ia deja lecţii de călărie de la mătuşa sa, Zara Tindall, campioană la echitaţie. Viitorul rege, care va împlini cinci ani în luna iulie, ia lecţie de echitaţie la Windsor, cu ajutorul unui ponei Shetland, ”împrumutat” de la Zara Tindall.

Ducii de Cambridge, la acest eveniment, anul trecut
Modifică Setările