News

La Toya, indecentă la înmormântarea lui Joe Jackson. Blanket, în schimb, a fost de apreciat!

La Toya, indecentă la înmormântarea lui Joe Jackson. Blanket, în schimb, a fost de apreciat!

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Pasadena, CA - Members of the Jackson family were seen leaving after the funeral luncheon held in honor of Joe Jackson at The Langham Huntington hotel in Pasadena, California. Shot on 07/02/18. Pictured: La Toya Jackson BACKGRID USA 3 JULY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Are 62 de ani, dar e adevărat că nu-şi arată vârsta, afişând, zilele acestea, o siluetă subţire spre anorexică. A cincea născută a cuplului Joe şi Katherine Jackson şi sora mai mare cu doi ani a legendarului Michael Jackson a fost fotografiată cel mai recent la ceremonia de înmormântare a tatălui ei, patriarhul clanului Jackson.

Deşi La Toya Jackson arată excelent, aceasta a vrut să evidenţieze acest lucru prea mult, abordând o ţinută nepotrivită pentru un asemenea eveniment trist, şi anume o rochie mini mulată, la care a accesorizat o pereche de cizme cu toc cui, peste genunchi.

La Toya Jackson

Ceva ce are purta Julia Roberts în filmul Frumuşica.

Pe de altă parte, unul dintre fiii lui Michael Jackson, Bigi fost Blanket (16), a fost o apariţie decentă la funeraliile bunicului lui, adolescentul fiind îmbrăcat într-un costum negru.

Blanket Jackson

Şi bunica tânărului, Katherine Jackson (88), a fost prezentă la înmormântarea fostului soţ, aceasta fiind pozată în scaun cu rotile, alături de două ajutoare.

Katherine Jackson

Slujba de înmormântare a lui Joe Jackson fost organizată, luni, la cimitirul Forest Lawn din Glendale, California, unde este înmormântat şi Regele Pop Michael Jackson.

Joe Jackson a murit miercurea trecută, la vârsta de 89 de ani, din cauza cancerului pancreatic, acestuia supravieţuindu-i opt copii şi numeroşi nepoţi şi strănepoţi.

Foto: Hepta

Modifică Setările