News

La Toya Jackson: "Nu vreau să am niciun regret" VIDEO

La Toya Jackson: "Nu vreau să am niciun regret" VIDEO

Este ceea ce-i spunea tatălui său, la un prânz în doi, iar acum, când el nu mai este, fosta cântăreaţă a împărtăşit cu noi acest moment atât de personal.

"Te voi iubi întotdeauna! Ne-ai dat putere, ne-ai făcut una dintre cele mai faimoase familii din lume. Îţi sunt extrem de recunoscătoare pentru asta, nu voi uita momentele noastre împreună şi nici faptul că mi-ai spus cât de mult ţineai la noi". Acesta este mesajul fiicei lui Joe Jackson, postat pe Twitter, alături de o filmare realizată în urmă cu câţiva ani, când Joseph nu era atât de bolnav.

La Toya (62) l-a invitat la un prânz, unde l-a pus în faţa unei chestiuni extrem de personală: "Nu vreau să am niciun regret despre nimic. Mi-amintesc că eram foarte mică şi cât de mult lucrai cu fraţii mei şi cu Michael. Ştiu că te-ai străduit foarte mult ca să te asiguri că talentul le este recunoscut, de care probabil nici nu şi-ar fi dat seama că îl au, dacă nu te aveau pe tine."

Joseph a întrerupt-o, în acest punct: "Un lucru despre Michael: îmi lipseşte atât de mult. În orice studio m-aş duce, dacă a fost acolo, se aude muzica lui. Oriunde m-aş duce..."

"Îmi amintesc că, atunci când era mic, făcea picturile alea cu frunze, îţi aminteşti?", îl întreabă La Toya. "Da, a făcut nişte tablouri de care eu nici nu ştiam". "Eu îi spuneam mereu: ai talentul ăsta de la Joseph!". "Da..."

Fragmentul face parte dintr-o filmare realizată pentru OWN, Oprah Winfrey Network.

Foto: Twitter

Modifică Setările