Royals

Lady Diana se vedea căsătorită cu un alt prinţ. Cine era alesul

Lady Diana se vedea căsătorită cu un alt prinţ. Cine era alesul

Căsătoria prinţului Charles şi a prinţesei Diana a fost una dintre cele mai discutate. A avut toate ingredientele: dramă, suferinţă şi atât de multe complicaţii încât în cele din urmă s-a încheiat. Dar oare cum ar fi arătat povestea dintre Diana şi un alt membru al Familiei Regale?

În cartea sa „Andrew: Prinţul Playboy”, biograful regal Andrew Morton spune că în tinereţile ei Diana se văzuse mereu căsătorită cu un prinţ, dar nu Charles îi atrăsese atenţia. Pe lista ei figura fratele său mai mic, prinţul Andrew.

Una dintre prietenele lui Andrew a fost chiar Lady Diana Spencer, pe care a cunoscut-o când era la Sandringham.

Autorul povesteşte cum Diana susţinea că se va căsători cu Andrew, dar, după cum ştim cu toţii, soarta a decis altceva.

Cu toate astea, mulţi îi împărtăşesc opinia lui Morton şi au convingerea că povestea dintre cei doi ar fi putut arăta cu totul altfel. O poză cu Diana şi prinţul Andrew a făcut vâlvă pe Instagram. Cei doi erau veseli şi păreau familarizaţi unul cu celălalt, semn că erau prieteni buni. Fotografia a dat apă la moară cârcotaşilor, care şi-au exprimat regretful că cei doi nu au ajuns să formeze un cuplu.

Potrivit legendei care însoţea postarea, fotografiile au fost făcute în martie 1990, în timp ce Diana părăsea spitalul din Portland după ce o vizitase pe cumnata ei, ducesa de York, şi nou-născutul lor, prinţesa Eugenie. 

”Prinţul Andrew s-a gândit mult la Diana, poate că i-ar fi fost mult mai bine cu el”, susţine o voce din anturajul lor.

 

Modifică Setările