Vedete

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Lady Gaga şi-a găsit alesul. De fapt, şi l-a găsit de mai mult de un an şi este vorba despre impresarul Christian Carino, în vârstă de 48 de ani. Asta în timp ce vedeta are doar 32 de ani.

Ei bine, luni seara, după multe speculaţii legate de viaţa ei personală, Lady Gaga a confirmat ceea ce se zvonea deja de mult timp: s-a logodit cu Carino! S-a întâmplat la evenimentul Annual Women in Hollywood Celebration, care a avut loc la Hotelul Four Seasons din Los Angeles.

Invitată să ţină un discurs la acest eveniment, Lady Gaga a confirmat zvonurile mulţumind "logodnicului meu, Christian". Iar acest lucru s-a întâmplat după ce cântăreaţa a apărut purtând un inel imens pe inelar la premiile Grammy de la începutul acestui an, ceea ce ar putea însemna că iubitul ei a cerut-o de mult de soţie. 

Se zvoneşte că acesta ar fi cerut-o de soţie pe Gaga în vara anului trecut, ceea ce ar însemna că vedeta s-a logodit cu acesta la puţin peste un an de când s-a despărţit de fostul ei logodnic, actorul Taylor Kinney, în iulie 2016.