News

Lady Gaga a luat proporţii în izolare. Artista a ieşit în sutien pe stradă

Lady Gaga a luat proporţii în izolare. Artista a ieşit în sutien pe stradă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Lady Gaga s-a afişat pe străzile din LA împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Michael Polansky, în vârstă de 42 de ani şi a uimit cu noua înfăţişare.

După câte se pare, cei doi au vrut să se relaxeze după perioada lungă de izolare şi au ieşit să se plimbe. Gaga şi Michael şi-au luat câte o cafea, au schimbat gesturi de afecţiune şi nu şi-au despărţit mâinile în timp ce survolau zona cu privirea. Artista a reuşit să uimească şi de această dată cu ţinuta adoptată. Gaga purta doar un sutien negru cu bretele, care îi lăsa la vedere formele rubensiene, şi un dres de aceeaşi culoare. Artista avea în dotare şi un rucsac, dar  şi o mască chirurgicală de protecţie, deoarece în SUA continuă să se respecte măsurile de siguranţă pentru Covid-19.

Artista care etala până acum un trup bine lucrat pare să aibă ceva probleme cu kilogramele, semn că perioada petrecută acasă, în izolare, şi-a spus cuvântul. Abdomentul plat al solistei e astăzi doar o amintire, asta după ce Gaga s-a depărtat de antrenamentele istovitoare.

Solista pare să nu fie deranjată de acest fapt, poartă ţinute care lasă totul la vedere şi trăieşte momentul lângă noua sursă de inspiraţie, iubitul Polansky.

Lady Gaga şi Polansky sunt împreună de şase luni. Michael şi-a făcut studiile la Harvard şi este şeful Parker Group.

Dacă la capitolul dragoste stă foarte bine, nici profesional nu o duce rău. Artista a lansat de curând un nou album, „Chromatica”, care se bucură de un succes uriaş. La acest material discografic, Gaga a colaborat cu Ariana Grande, Elton John, dar şi alţi artişti. Cel mai recent hit al său de pe YouTube, "Rain On Me", a adunat peste 76 de milioane de vizualizări în mai puţin de 10 zile.

 

Modifică Setările