Vedete

Lady Gaga a părăsit gala Critics` Choice Awards în lacrimi. Ce s-a întâmplat?

Lady Gaga a părăsit gala Critics` Choice Awards în lacrimi. Ce s-a întâmplat?

Deşi seara a fost una extrem de fericită pentru celebra artistă, adjudecându-şi două premii Critics` Choice Awards, Lady Gaga a părăsit gala în lacrimi.

A urcat pe scenă de două ori pentru a-şi revendica odată premiul pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”, şi a doua oară pentru ”cea mai bună melodie”. Totuşi, imediat după ce gala s-a încheiat, artista s-a îndreptat spre calul ei, ”Arabella”, care era pe moarte.

Sunt onorată şi binecuvântată că am câştigat două trofee, respectiv cel pentru cea mai bună actriţă, alături de Glenn Close, dar şi pentru cea mai bună melodie. Inima mea îmi explodează de mândrie. Dar sunt devastată că imediat după show am aflat că sufletul meu blând, calul meu, Arabella, este pe moarte. Mă grăbesc să ajung la ea pentru a-mi lua la revedere. Este şi a fost un cal superb. Spiritele şi sufletele noastre erau unul şi acelaşi. Când el avea durere, eu simţeam. Niciodată nu o să uit momentele petrecute împreună. Plimbări lungi împreună, galop prin canion. Hrănind-o cu prăjituri. Mereu va fi o parte din mine. Sunt atât de tristă. Dar vreau ca durerea ei să se încheie, iar porţile raiului să se deschidă pentru ea. Te iubesc! Fato, unde te duci?”, este mesajul trist al artistei postat pe reţelele de socializare, la puţin timp după ce a părăsit gala Critics` Choice Awards.

Modifică Setările