News

Lady Gaga a petrecut cu noul iubit la afterparty

Lady Gaga a petrecut cu noul iubit la afterparty

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Lady Gaga and Christian Carino (R) attend Interscope's Grammy After Party with Lady Gaga at the Peppermint Club on February 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Interscope)

Relaţia dintre artistă şi agentul său, Christian Carino, continuă să stârnească curiozitatea tuturor. De când s-a zvonit că între cei doi ar fi ceva, toţi sunt cu ochii pe ei. Ce-i drept, ne şi dau motive să credem că între ei ar fi o poveste cu iz romantic. Lady Gaga şi Christian Carino au petrecut împreună la petrecerea de după Grammy După apariţia la Grammy, Lady Gaga a mers la o petrecere în Los Angeles alături de – aţi ghicit! – nimeni altul decât agentul său, Christian Carino, despre care se zvoneşte că l-a fi înlocuit pe Taylor Kinney în inima artistei. Cei doi au fost văzuţi stând de vorba cu alţi artişti la petrecerea anuală a celor de la Interscope Records.

Îmbrăcată într-un outfit de piele al casei de modă Alexandre Vauthier Haute Couture, şi accesorizată cu bijuterii Swarovski, Lady Gaga a tras toate privirile celor din jur. Cu ochii pe ea a fost şi agentul ei, care n-a lăsat-o singură nicio clipă.

la plecare
Oare va dura relaţia lor?

Culmea e că cei doi nu s-au ferit să fie văzuţi împreună, deşi n-au făcut risipă nici de gesturi tandre. La plecare, însă, Christian a fost surprins de paparazzi luând-o în braţe pe iubita sa, în maşină. Să-i ţină, aşadar!

foto: Getty, Twitter

Modifică Setările