Vedete

Lady Gaga, dezvăluiri despre relaţia cu Bradley Cooper: „El m-a învăţat asta“

Lady Gaga, dezvăluiri despre relaţia cu Bradley Cooper: „El m-a învăţat asta“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Seara zilei de duminică a fost una foarte importantă pentru întreaga lume a filmului: au fost decernate Globurile de Aur, iar Hollywood-ul a fost asaltat de vedete.

Una dintre cele mai aşteptate apariţii a fost cea a artistei Lady Gaga, deoarece era de aşteptat ca filmul „A star is born“ („S-a născut o stea“) să primească cele mai multe premii. Din păcate, pelicula regizată de Bradley Cooper şi-a adjudecat doar un trofeu: Cel mai bun cântec – „Shallow“.

Cu toate acestea, Lady Gaga a fost un zâmbet toată seara şi le-a oferit celor de la E! News un interviu în exclusivitate, în cadrul căruia a vorbit despre „A star is born“ („S-a născut o stea“), dar şi despre Bradley Cooper.

„Am descoperit ceva nemaipomenit lucrând la acest film. Se numeşte alchimie. Se întâmplă atunci când încerci să dai viaţă unui personaj, dar tu chiar devii acel personaj. Ştii care este scenariul, dar totul pe platoul de filmare este natural şi spui tot ce trebuie. Bradley Cooper m-a învăţat asta. Am lucrat de aproape cu el şi am descoperit că este un vizionar, un regizor şi un actor extraordinar“, a spus Lady Gaga.

Modifică Setările