News

Lady Gaga epatează din nou! Şi-a făcut şal din bancnote de 100 de dolari, în avion privat, cu o geantă de valoarea unui autoturism

Lady Gaga epatează din nou! Şi-a făcut şal din bancnote de 100 de dolari, în avion privat, cu o geantă de valoarea unui autoturism camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Să se vadă bunăstarea! Lady Gaga, apariţie uluitoare, ca de fiecare dată. Acum abordează alte laturi: viaţa în bogăţie.

Excentrica artistă a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine menită să şocheze: din interiorul unui avion privat, cu destinaţia Las Vegas, a purtat la gât un şal făcut din bancnote de 100 de dolari.

Starul în vârstă de 35 de ani din filmul care se anunţă incendiar, ”House of Gucci”, apare în această imagine cu o geantă roz aprins Hermès Kelly în valoare de 22.550 de dolari! Rochia sa cu buline este Magda Butrym şi costă 1.300 de dolari, iar ochelarii de soare sunt Valentino, iar preţul lor este undeva la 449 de dolari.

Un fan i-a comentat la poză: ”Gaga, nu-mi dai mie şalul ăla? Îmi este cam frig”. Desigur, comentariile au curs: ”Doamne, câte şaluri mi-ar trebui şi mie”, a mai scris cineva. Altul: ”Care e bancnota mea? Cu ea mi-am plătit biletul la turneul Chromatica”.

Nimeni nu ştie dacă şalul lui Gaga este făcut din bancnote adevărate sau false, însă nu ne miră apariţia sa, este o obişnuită a apariţiilor excentrice, căci adoră să facă asta.

Mai mult, este de preferat să o vedem cu un şal din bani, decât cu o rochie din carne, aşa cum s-a afişat acum câţiva ani. S-a mai stilat, mai ales de când are un rol principal în povestea ”Casa Gucci”, un nume greu al modei internaţionale.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările