News

Lady Gaga, noi dezvăluiri despre relaţia cu Bradley Cooper: „Am vrut ca oamenii să simtă acea dragoste“

Lady Gaga, noi dezvăluiri despre relaţia cu Bradley Cooper: „Am vrut ca oamenii să simtă acea dragoste“

De mai bine de un an de zile, de când au început filmările pentru filmul „A star is born“, care a avut premiera în toamna lui 2018, despre Lady Gaga şi Bradley Cooper s-a spus că ar forma un cuplu.

După lansarea filmului, Lady Gaga chiar a câştigat nu Oscar pentru piesa „Shallow“, din celebra peliculă, iar atât ea, cât şi Bradley Cooper au alimentat zvonurile potrivit cărora s-ar iubi în secret, chiar dacă amândoi erau implicaţi în relaţii serioase la acea vreme.

După mai bine de un an, artista a dorit însă să facă lumină în acest caz şi a dezvăluit că între ea şi actor nu a fost vorba de o poveste de dragoste şi că totul a fost regizat pentru ca publicul să creadă că ei se iubesc.

„Sincer, cred că media se comportă foarte prosteşte. Adică, am inventat o poveste de dragoste. Pentru mine, ca artistă şi actriţă, sigur că am vrut ca oamenii să creadă că eram îndrăgostiţi. Şi am vrut ca oamenii să simtă acea dragoste la Oscaruri. Am vrut să pătrundă prin lentilele acelei camere şi să ajungă la fiecare televizor deschis. Şi am lucrat din greu la asta, am muncit câteva zile. Am planificat totul, a fost orchestrat ca un spectacol“, a spus Lady Gaga într-un interviu pe care l-a acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey.

Modifică Setările