News

Lady Gaga, primele declaraţii despre relaţia cu Bradley Cooper! Ce a spus despre momentul pasional de la Premiile Oscar?

Lady Gaga, primele declaraţii despre relaţia cu Bradley Cooper! Ce a spus despre momentul  pasional de la Premiile Oscar?

Lady Gaga şi Bradley Cooper ar putea fi cuplul momentului în showbiz-ul mondial, doar că el are o relaţie cu Irina Shayk, cea care i-a dăruit şi un copil. Însă internauţii sunt siguri că actorul şi cântăreaţa vor forma un cuplu, până la urmă.

Zvonurile potrivit cărora între Lady Gaga şi Bradley Cooper ar fi o idilă a ajuns şi la urechile vedetelor, mai ales că momentul lor de pe scena Premiilor Oscar a avut multe reacţii pozitive în mediul online. Acum, cântăreaţa a făcut lumină în privinţa relaţiei pe care o are cu actorul.

Lady Gaga a fost invitată miercuri seară în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“, acolo unde a comparat social media cu o toaletă şi a spus că este normal ca ea şi Bradley Cooper să transmită iubire, deoarece filmul în care au jucat pune în scenă o poveste de dragoste.

„În primul rând, social media este o toaletă a internetului şi ce a făcut culturii pop este abisal. Oamenii au văzut dragoste şi, ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste. Din perspectiva reprezentaţiei, era atât de important pentru noi să fim conectaţi tot timpul. Când cânţi melodii de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă. Cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat“, a spus Lady Gaga.

Artista a adăugat că întreg momentul pasional petrecut pe scena Premiilor Oscar a fost regizat în totalitate de Bradley Cooper şi că în unele turnee pe care le are îşi pune braţul în jurul lui Tony Bennett, alături de care cântă, iar acesta nu îi este iubit.

Modifică Setările