News

Lady Gaga priveşte viaţa de la înălţime. A şocat cu apariţia ei pe stradă şi botinele cu o platformă de 23 de centimetri

Lady Gaga priveşte viaţa de la înălţime. A şocat cu apariţia ei pe stradă şi botinele cu o platformă de 23 de centimetri camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Apariţie şocantă a lui Lady Gaga. A întors capetele pe stradă când a apărut mândră, încălţată cu nişte botine cu o platformă de 23 de centimetri.

Trebuie să recunoaştem că stă bine la capitolul echilibru. Lady Gaga a mers impecabil cu aceste încălţări cu care multe femei şi-ar rupe gâtul.

Interpreta hit-ului Shallow a făcut senzaţie în New York. Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a îmbrăcat o rochie neagră mulată, cu pene, Magda Butrym, în valoare de 1376 de dolari, la care a accesorizat o pereche de botine spectaculoase, dar şi periculoase, am putea spune. Încălţările Pleaser Infinity 1020 costă 113 dolari.

În ciuda înălţimii la care s-a urcat, Lady Gaga a păşit foarte relaxată şi sigură pe ea. Îi prieşte schimbarea la care a apelat, se pare. E brunetă acum.

La ţinuta ravisantă, a accesorizat o pereche de ochelari de soare Dita în valoare de 550 de dolari, dar şi o poşetă Mark Cross, care costă 3.590 de dolari.

 

Comentarii

Modifică Setările