News

Lady Gaga s-a logodit în secret

Lady Gaga s-a logodit în secret

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Lady Gaga and Christian Carino (R) attend Interscope's Grammy After Party with Lady Gaga at the Peppermint Club on February 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Interscope)

Artista şi Christian Carino sunt împreună din luna februarie. Şi ar putea încheia anul căsătoriţi

Este vorba chiar de agentul său cu 17 ani mai mare decât ea. "Christian a cerut-o în căsătorie la începutul lunii septembrie, ocazie cu care i-a şi dăruit un inel cu un diamant imens", dezvăluie un amic al vedetei pentru Radar Online. "Gaga nu s-a ferit să ne spună cât de mult îl iubeşte, cu toate acestea se fereşte să poarte inelul deocamdată, pentru că nu e pregătită să facă un anunţ oficial. Cu atât mai mult cu cât nu a vrut ca fostul ei iubit, Taylor Kinney, să afle de logodnă de la altcineva decât de la ea", a adăugat aceeaşi sursă.

Această ultimă menţiune cu privire la Kinney este suspectă. Dar acelaşi prieten a explicat că Gaga (31) ţine în continuare la fostul iubit, însă între ei n-a mers pentru că aveau proiecte în părţi diferite ale lumii şi ajunseseră să aibă o relaţie la distanţă. Spre deosebire de acea situaţie, Christian Carino (48) călătoreşte peste tot cu Gaga. Acesta este un ritm de viaţă cu care este obişnuit, fiindcă agentul de talente a mai lucrat cu Jennifer Lopez, Miley Cyrus şi Amber Heard. "Christian e îndrăgostit de ea până peste cap. Cred că se căsătoresc până de Anul Nou", a concluzionat sursa.

Modifică Setările