Vedete

Lady Gaga se pregăteşte de nuntă? Partenerul ei este cu 17 ani mai în vârstă

Lady Gaga se pregăteşte de nuntă? Partenerul ei este cu 17 ani mai în vârstă

Are un program foarte încărcat, face înconjurul lumii foarte des, deoarece are concerte, iar mai nou a devenit şi actriţă de succes, datorită filmului „A star is born“ („S-a născut o stea“). Cu toate acestea, Lady Gaga pare că şi-a făcut timp şi pentru viaţa ei privată şi se gândeşte la nuntă!

Artista, care are un succes incredibil pe întreg globul, are în prezent o relaţie cu impresarul şi agentul de talente Christian Carino, care i-a devenit logodnic în luna octombrie. Ei sunt împreună din luna februarie, iar Lady Gaga şi-ar fi dat seama că el este sufletul ei pereche şi nu vrea să îl piardă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani cu Taylor Kinney, cel care îi era logodnic atunci.

„Gaga este emoţionată până la cer la gândul că va îmbrăca rochia de mireasă. Îşi doreşte de foarte mult timp acest lucru. Le povesteşte tuturor că a ajuns în acel moment din viaţa de artist în care se poate gândi serios la familie, soţ şi copii. Şi pentru că este totuşi Lady Gaga, ea va angaja o armată de designeri, stilişti, coregrafi şi directori artistici pentru a face din nunta ei un veritabil moment artistic de neuitat“, a spus un apropiat de-al vedetei.

Cu toate că în ultimele luni nu au petrecut mult timp împreună, Christian Carino, care are 49 de ani, şi Lady Gaga, care are 32 de ani, şi-au făcut planuri de viitor şi ar vrea ca în 2019 să facă nunta: „Gaga are încredere maximă în el şi se simte în siguranţă în prezenţa lui. Nu au prea mult timp pentru ei doi de aceea preţuiesc fiecare secundă pe care o petrec împreună“.