News

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj, identic cu cel al victimelor abuzurilor sexuale!

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj, identic cu cel al victimelor abuzurilor sexuale!

Lady Gaga şi artistul tatuator

De când a lansat balada scrisă pentru documentarul “The Hunting Ground” – care arată cât de îngrijorătoare este situaţia în campusurile facultăţilor, unde violurile sunt îngrijorător de frecvente – Gaga este pornită să militeze fervent pentru oprirea abuzurilor sexuale. Mai ales când şi ea a fost victima unei astfel de agresiuni…

Un tatuaj simbolic, purtat de Gaga şi supravieţuitorii abuzurilor sexuale, care i-au fost alături pe scenă.

Lady Gaga şi artistul tatuator
Lady Gaga şi artistul tatuator

După interpretarea din cadrul galei Oscarurilor, când a cântat balada “Til It Happens to You”, emoţionând cu povestea versurilor, dar mai ales cu suita de tineri supravieţuitori ai abuzurilor sexuale, cântăreaţa de 29 de ani atrage din nou atenţia: şi-a făcut un nou tatuaj. Unul simbolic şi dedicat celor care au reuşit să conştientizeze şi să învingă trauma abuzurilor sexuale.

Special la acest tatuaj este că a fost ales să fie tatuat şi de aceşti supravieţuitori ai abuzurilor, care i-au fost alături pe scenă. Vorbim de 50 de persoane cu care blonda a petrecut la repetiţii zeci de ore. “A petrecut mult timp cu ei şi au legat o relaţie unică, profundă. Mulţi dintre supravieţuitori mi-au povestit că discuţiile lor şi povestea ei de viaţă au avut rol vindecător şi le-au schimbat viaţa”, mărturiseşte Amy Ziering, producător al documentarului “The Hunting Ground”, pentru People.com.

Supravieţuitorii s-au tatuat la fel
Supravieţuitorii s-au tatuat la fel

“Onorat să tatuez un simbol al Unităţii pe ladygaga. O imagine a solidarităţii pentru supravieţuitorii atacurilor sexuale”

Gaga a dezvăluit că şi-a tatuat un simbol identic cu cel tatuat pe tinerii abuzaţi şi a dezvăluit tot procesul şi toată povestea pe Instagram şi pe Snapchat. “La repetiţiile pentru Oscaruri, eu şi supravieţuitorii am făcut un pact”, referindu-se la tatuajul lor special. El a fost realizat pentru vedetă de către David Allen, la Pioneer Tattoo în Chicago, care-a şi publicat pe reţelele de socializare pozele cu Gaga şi mesajul: “Onorat să tatuez un simbol al Unităţii pe ladygaga. O imagine a solidarităţii pentru supravieţuitorii atacurilor sexuale”.

Simbolul unităţii
Simbolul unităţii

Abuzul sexual este un subiect sensibil pentru vedeta care a recunoscut că a fost violată pe când avea 19 ani. Abia recent, a făcut din asta un motiv pentru a schimba dramatica situaţie din rândul tinerilor abuzaţi sexual în campusuri.