News

Lady Gaga şi Bradley Cooper, împreună la cumpărături

Lady Gaga şi Bradley Cooper, împreună la cumpărături

Asta chiar ne-a surprins. Probabil şi voi vă întrebaţi, ca şi noi de altfel, de ce ar merge Lady Gaga, care s-a despărţit de curând de logodnicul Taylor Kinney, la cumpărături cu actorul Bradley Cooper, despre care ştim că are o relaţie fericită cu modelul Irina Shayk? Cei doi vor petrece mult timp împreună în perioada următoare Ei bine, se pare că lucrurile sunt destul de simple. Cei doi s-au împrietenit destul de repede în ultima vreme şi-au ajuns să petreacă destul de mult timp împreună. Aşa se explică de ce Lady Gaga a fost surprinsă la cumpărături, duminică, prin Malibu, cu actorul Bradley Cooper.

Iar dacă vă întrebaţi ce au cei doi în comun, în afara de celebritate, aflaţi că prietenia lor s-a născut şi datorită faptului că vor fi co-staruri în remake-ul ”A star is Born”, pe care Bradley Cooper o să-l regizeze.

Aşadar, cele două staruri vor juca împreună într-un film clasic. Bradley o să fie aşadar şi actor şi regizor, acest film reprezentând debutul regizorul al acestuia. Iar cât despre Gaga, care a mai jucat în ”American Horror Story”, va face astfel cel mai important rol din cariera ei actoricească de până acum, va interpreta şi compune coloana sonoră pentru tot filmul, care este bazat pe pelicula din 1937 şi pe remake-ul din 1954, în care au jucat Judy Garland şi James Mason.