News

Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

de admin

Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care vedeta sportivă a fugit, dar şi decăzut în ochii tuturor, după ce a preferat să dea vina pe iubita sa.

Poliţia din Aspen l-a citat pe fostul campion pentru fuga de la locul faptei pentru un accident din decembrie, pentru care iubita sa, Anna Hansen, s-a declarat responsabilă în totalitate. Cei doi se întorceau de la o petrecere dată la un muzeu din St. Regis, când au lovit două maşini parcate la GMC Yukon. Iar când proprietarul casei unde a avut loc accidentul a sunat la Poliţie, se pare că doar ea a apărut la locul faptei, pentru a-şi oferi datele de identificare. Ba mai mult, a pretins că ea a condus maşina, pentru că“Lance băuse puţin mai mult”, şi a provocat accidentul din cauza drumurilor alunecoase.

Doar că ofiţerul de investigaţie a fost puţin cam “suspicios privind povestea lui Hansen”. Minciuna a fost deconspirată puţin mai târziu, când valetul de la petrecere a fost şi el investigat: el a escortat-o pe Hansen pe locul din dreapta a maşinii, nu pe locul şoferului. Prinsă-n faţa faptului împlinit, iubita lui Lance Armstrong a recunoscut că da, într-adevăr, se afla pe locul din dreapta, iar iubitul ei celebru a fost cel care a condus maşina. Şi care s-a făcut a doua oară de râs în viaţa sa, public! Motivul? Amândoi au decis ca ea să preia vina pentru a-şi proteja familiile şi că, contrar declaraţiei iniţiale, fostul ciclist nu era băut.

În timp ce Anna Hansen a fost scutită de acuzaţii, Lance Armstrong a fost citat pentru că nu a raportat accidentul şi că a depăşit viteza legală pentru condiţiile în care se afla.

Acelaşi scenariu s-a petrecut şi în cazul acuzaţiilor de dopaj, când fostul campion a negat că ar fi apelat la medicaţie, ca ulterior să recunoască, pus în faţa dovezilor de necontestat.

FOTO WENN, GETTY

Modifică Setările