News

Lara Flynn Boyle de-a lungul anilor! Cum a ajuns o brunetă superbă să fie desfigurată de botox!

de admin

Lara Flynn Boyle este actriţa americană care a interpretat-o pe Donna Hayword în serialul Twin Peaks. Născută în anul 1970, rolul din serialul american a consacrat-o pe frumoasa actriţă, care pe atunci sucea minţiile tuturor reprezentanţilor sexului tare.

Dacă în timpul filmărilor seriarului Twin Peaks, Lara era o adolescentă cu ochi superbi, păr negru şi ten perfect, acum actriţa este de nerecunoscut. Numeroasele operaţii estetice şi dietele drastice la care s-a supus au transformat-o pe aceasta din femeia sexy într-una cu un trup firav şi cu chip umflat în urma excesului de botox. Dar haideţi să trecem în revistă transformările fizice ale actriţei de-a lungul anilor!

1991 - Naturală, frumoasă şi sexy!

1997- Tânără, celebră şi enigmatică!

2000 - Actriţa este pe val! Cariera sa este în plină accesiune şi nu se vede nicio urmă de operaţii estetice sau transformări fizice.

2003 - La 12 ani de la terminarea filmărilor pentru îndrăgitul serial, aspectul fizic al actriţei este neschimbat.

2006- Deşi se văd urmele unei intervenţii la buze, actriţa încă străluceşte.

2007 - Semnele operaţiilor estetice devin din ce în ce mai evidente pe chipul Larei.

2013 - Aspectul nenatural al actriţei este pus pe seama unei operaţii estetice care a eşuat.

2014 - La cei 44 de ani ai săi, Lara Flynn arată deplorabil, fanii recomandându-i să renunţe la operaţiile estetice pentru o perioadă şi să adopte un stil de viaţa sănătos. Recent, vedeta a fost zărită pe stradă într-o ţinută neglijentă. Deşi mascat de o pereche de ochelari, chipul acesteia este umflat şi cu greu poate fi recunoscut. Imaginea actriţei dezvăluie şi o guşă inestetică, semn că bisturiul esteticienilor nu a ajuns în acea zonă.