News

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. La ce competiţie importantă va participa gimnasta în curând

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. La ce competiţie importantă va participa gimnasta în curând camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

S-a vaccinat împotriva noului coronavirus pentru sănătatea ei, dar şi a celor din jurul ei. Larisa Iordache a făcut primele declaraţii după ce a primul vaccinul. 

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a primit primul vaccin împotriva coronavirusului. Larisa Iordache a avut câteva temeri înainte, dar a fost destul de uşor, se simte foarte bine şi îi încurajează şi pe alţii să procedeze la fel. S-a fotografiat, iar apoi a urcat poza pe reţelele de socializare. A avut şi un mesaj:

„Primul vaccin impotriva COVID19 a fost mai uşor decât credeam. Cele 15 minute au trecut, iar acum pot merge liniştită la antrenament”, a spus Larisa Iordache.

Campania de vaccinare a sportivilor din loturile naţionale ale României împotriva virusului COVID-19 a început la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Înotătorii şi săritorii în apă au fost primii care şi-au făcut vaccinul.

În curând, Larisa Iordache va participa la o nouă competiţie. 

„Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2 020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”,   a anunţat COSR, conform News.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările