News

Laura Cosoi a amenajat camera fetiţei. Actriţa urmează să nască în curând

Laura Cosoi a amenajat camera fetiţei. Actriţa urmează să nască în curând camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Laura Cosoi va naşte în câteva zile, aşa că pregătirile pentru camera micuţei sunt deja gata. Actriţa şi-a dorit ca Rita să împartă acest loc cu surioara ei mai mică

Frumoasa blondă recunoaşte că a vrut ca dormitorul fetiţelor să emane veselie, dar să nu fie copilăresc.

„Ne-am dorit că Rita să aibă o cameră potrivită cu personalitatea şi spiritul ei independent. Şi, în sfârşit, am terminat cu renovarea. Am spus la revedere camerei de bebeluş, pe care am transformat-o într-una de…SURIOARA MARE.:)

De fapt, chiar înainte să se nască Rita, ne gândeam că imediat ce ajungem cu ea de la maternitate o instalăm în camera ei. Dar socoteală de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Pentru că am alăptat-o, mi-era greu să fac naveta toată noaptea, aşa că primele 3 luni a stat în pătuţ, în dormitorul nostru. Apoi am mutat pătuţul în camera ei de bebeluş, până de curând, când ni s-a părut că e timpul să adaptăm decorul potrivit etapei din viaţă ei”, povesteşte Laura pe blog

Actriţa a amenajat camera cu gândul la vacanţa petrecută în Bali. „Mi-am dorit un loc vesel, dar nu neapărat copilăresc, ci unul care să reflecte lucrurile care îi plac, vacanţele în care se simte atât de bine, apropierea de natură, esenţială pentru noi. Şi până la urmă, am găsit ideea, care odată pusă în practică, reflectă exact modul cum am gândit.

Am vrut o camera care să inspire ideea de libertate, călătorie şi natură, un spaţiu luminos, cald şi feminin, unde există lucruri care te duc cu gândul la departe, dar şi la foarte aproape, în zonele cele mai intime şi duioase ale fiinţei noastre. Mai concret, vreau să spun că, dacă patul-baldachin aminteşte de vacanţa din Bali– una dintre cele mai frumoase din viaţă mea – într-un colţ al camerei se află o căsuţă tradiţională românească, din lemn natural, care cromatic se încadrează perfect în peisaj şi care ne aminteşte de locuri dragi de la noi din ţară. Iar lângă uşa se află un mic scăunel de copii, care a străbătut generaţii până să ajungă în camera fetelor mele. Dar asupra poveştii lui voi reveni”.

Mi-am mai dorit că în camera Ritei să existe şi un loc al surioarei ei. Sunt două fetiţe, apropiate de vârstă şi, chiar dacă cea mică va fi bebe şi nu pot să o las acolo continuu, îmi doresc că Rita să fie conştientă mereu de prezenţa ei. Poate nu va dormi acolo pentru început, dar uneori, când se va mai juca Rita în camera, vreau să stea şi surioară mai mică acolo, să aibă locul ei.