Vedete

Laura Cosoi, însărcinată fiind, şi-a trimis fiica la grădiniţă, în pandemie. De ce a procedat aşa

Laura Cosoi, însărcinată fiind, şi-a trimis fiica la grădiniţă, în pandemie. De ce a procedat aşa camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Laura Cosoi îşi dedică tot timpul fetiţelor sale. Chiar şi în pandemie, vedeta şi-a trimis fiica cea mare la grădiniţă. De ce a porcedat aşa? Nu s-a temut pentru starea ei de sănătate? 

În august 2020, Laura Cosoi a adus pe lume cea de a doua fetiţă a sa şi a lui Cosmin Curticăpean. A fost mare bucurie în casa lor, abia aşteptau marele moment. Acum, vedeta a dezvăluit că înainte de a naşte bebeluşul, Rita a mers la grădiniţă, în plină pandemie. 

”Rita merge la creşă de la un an; evident că în luna martie s-a pus stop, fiindcă aceasta era regula pentru toată lumea, dar din 15 iunie ea a reluat creşa. Am fost extrem de curajoasă în ochii multor mămici să o trimit înapoi în colectivitate, mai ales că eram însărcinată, în ultimul trimestru, deci era de aşteptat tocmai, să elimin orice ocazie de a contacta vreun virus, nicidecum să trimit copilul la creşă”, a explicat Laura pentru life.ro. 

Nu s-a temut pentru sănătatea ei şi a familiei? Laura Cosoi a adăugat: "Eu m-am gândit aşa: cu Dumnezeu înainte! În plus, dacă aş fi privat-o pe Rita de creşă în ultimele luni de sarcină şi primele luni de viaţă ale Verei era aproape inutil, fiindcă oricum ar fi venit această iarnă, plină de viroze şi semne de întrebare, deci o pauză de vreo 8 luni. Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita să ajungă la creşă abia anul viitor, în martie. Or, ar fi fost un preţ pe care nu am vrut ca fetiţa să-l plătească. Rita se simte foarte bine acolo, socializează, a evoluat foarte mult. Iar eu sunt conştientă că e important pentru copil să fie acolo; carenţa de interacţiune cu alţi copii cred că şi-ar fi pus puternic amprenta asupra personalităţii ei. Şi nu am vrut asta. Un alt element care a cântărit greu în decizia Laurei a fost faptul că Rita merge la o creşă privată, cu puţini copii într-o grupă.", a menţionat ea pentru aceeaşi sursă. 

Cum se descurcă Laura Cosoi cu doi copii

Vedeta a dezvăluit că nu a angajat o bonă pentru a o ajuta cu copiii. Preferă să le crească pe micuţe alături de tatăl lor, nici măcar bunicii nu s-au mutat la Bucureşti. 

"E dificil, bineînţeles, fiindcă nu avem bunici, bone care să ne ajute, dar ne descurcăm. Şi ne e bine"

Foto: Facebook

Modifică Setările