Vedete

Laura Cosoi îşi aniversează fiica. Rita împlineste doi ani

Laura Cosoi îşi aniversează fiica. Rita împlineste doi ani

Laura Cosoi îşi aniversează astăzi fetiţa. Rita împlineşte doi ani. Actriţa este însărcinată în şapte luni, aşa că peste două luni îi va oferi micuţei şi un frăţior sau o surioară.

“În urmă cu 2 ani, cam pe la această oră, am avut primele semne care anunţau naşterea Ritei. Eram relaxată şi liniştită pe terasa casei inundată în parfum de tei. Aveam în braţe un bol cu cireşe şi încercam să monitorizez contracţiile. În dimineata zilei de 11 iunie, la 5.35 am devenit mamă pentru prima oară. Rita a venit pe lume, pe cale naturală, cu o privire plină de încredere şi lumină. Orice proiecţie ţi-ai face, experienţa în sine depăşeşte imaginaţia. Au trecut doi ani de la prima noastră întâlnire şi nu ne mai săturam să descoperim lumea prin ochii ei!”, povesteşte Laura.

Actriţa abia aşteaptă să devină mama pentru a doua oară. “Acum suntem în aşteptarea surioarei şi nu există zi fără ca Rita să nu vorbească cu cea mică din burtică.  Ştim că cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l oferim Ritei este faptul că va fi surioară mare. Şi este unul pentru toată viaţa!  Aşadar, azi va fi o zi plină, cu emoţii, dragoste, poveşti şi vise!
În casă miroase a blat de tort copt, la care lucrează Cosmin de câteva ore, şi în braţele mele doarme Rita. Resimt şi surioara în burtică care pare că nu are somn...şi ce bine este să ai lumea toată atât de aproape!  La mulţi ani, Rita bună! Să-ţi călăuzească Dumnezeu viaţa! 
În luna august voi ţine în braţe două minuni de fetiţe, iar eu mă simt mai femeie ca niciodată!”

 

Modifică Setările