News

Laura Cosoi, primul Paşte în postura de gravidă. Este superbă însărcinată în 7 luni

Laura Cosoi, primul Paşte în postura de gravidă. Este superbă însărcinată în 7 luni camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Laura Cosoi va deveni mamă pentru întâia oară la începutul verii, aşteptând cu nerăbdarea venirea pe lume a fetiţei sale. Actriţa şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, trec prin nişte momente foarte frumoase, mai ales că Laura este gravidă în 7 luni şi are o burtică din ce în ce mai proeminentă.

Obişnuită să-şi împărtăşească experienţele cu prietenii virtuali, pe blogul său, vedeta a relatat cum a fost primul Paşte în postura de gravidă, dar şi cum a petrecut alături de familie, ce bunătăţi a mâncat, dar mai ales cum a evoluat burtica sa. Iar fotografiile cu ea şi soţul său sunt superbe. Laura a petrecut Paştele tocmai în Ardeal, unde s-au bucurat de bucate alese, de un peisaj de vis, soare şi de şederea într-o căsuţă tradiţională. De asemenea, a vizitat şi comuna Bala, locul în care acum 3 ani ea şi Cosmin au organizat o nuntă tradiţională. Fotografiile şi peisajul vorbesc de la sine, iar vedeta arată minunat în postura de gravidă, semn că magia maternităţii o face pur şi simplu să radieze.

Iată cât de bine arată într-o rochie mulată care îi pune burtica în evidenţă!

Foto: Lauracosoi.ro

Modifică Setările