Evenimente

Laura Cosoi, probleme de sănătate în vacanţă: "Ar fi bine să învestighez"

Laura Cosoi, probleme de sănătate în vacanţă: "Ar fi bine să învestighez" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Laura Cosoi se relaxează în Franţa alături de soţul ei, Cosmin, şi de cele două fiice. Problemele de sănătate au împiedicat-o însă pe cunoscuta actriţă să se bucure de tot ce a întâlnit aici.

“Ne este bine în vacanţă, deşi în primele zile m-a tot necăjit stomacul. Probabil este un început de gastrită, pe care ar fi bine să o investighez la întoarcerea acasă. Cu doi copilaşi după noi trebuie să facem în aşa fel încât să fim foarte bine organizaţi, mai ales că francezii sunt stricţi cu orele de masă. Ne-am descurcat pâna acum. Am vizitat locuri frumoase, cu istorie, dar cel mai mult ne aleargă Vera, care pur si simplu nu mai are răbdare să stea locului. Şi acesta este doar începutul. Am realizat şi că nu mai am poze singură de ceva vreme. Acum mă uit de cazare pe coasta Frantei, căci vrem să stam câteva zile şi la mare”, povesteşte Laura.

Cei patru au vizitat şi câteva locuri încărcate de istorie.

“Am luat pranzul la Chateau de Pondres, în zona Sommiers, împreuna cu familia! Îmi imaginam că în această vacanţă voi sta la un moment dat pe un scaun de fier forjat, la o masă frumos apretată, cu ochii la nori şi sufletul în linişte! A fost frumos. Mi-a trecut prin minte să iau şi lecţii de pian la întoarcerea acasă. O fi târziu?”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările