News

Laura Cosoi şi soţul ei, invitaţi la o nuntă în Maramureş FOTO

Laura Cosoi şi soţul ei, invitaţi la o nuntă în Maramureş FOTO camera-retro icon Vezi galeria 41 poze

După o scurtă escapadă în Italia, frumoasa blondă şi soţul ei s-au reîntors pe tărâmurile româneşti, în cel mai pitoresc colţ de ţară. Uite cum s-a derulat weekendul lor maramureşean.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean şi-au pus deoparte hainele de vacanţă şi le-au îmbrăcat din nou pe cele de petrecere, căci weekendul trecut au fost poftiţi la nuntă.

"Pe 22 iulie am fost invitaţi la nunta prietenilor noştri din Maramureş, de la care nu puteam să lipsim. Două sufletele pereche, Catrinel şi Nicolas, au spus “Da” în faţa Domnului la răcoarea nucilor din curtea mănăstirii greco-catolice din Baia Sprie. A fost o slujbă emoţionantă, plină de însemnătate, care ne-a mers la suflet şi ne-a amintit de nunta noastră. Petrecerea s-a ţinut la Cota 1000 la Suior unde ajungi romantic, cu telescaunul. :)", a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

"Am dormit în cabană de lemn şi trezirea ne-a dat-o mirosul brazilor şi răcoarea pădurii. Dacă ajungi în Maramureş, să nu ratezi urcarea la Suior unde poţi să dormi, să mănânci, să faci trasee pe munte, să culegi afine, să admiri apusul, să bei un pahar cu vin la lumina focului de tabărş şi, mai ales, să te odihneşti şi să te bucuri de… pace", notează ea pe acelaşi blog, alături de un album impresionant de fotografii.