News

Laura Cosoi a vorbit despre căsătorie şi relaţia cu viitoarea soacră

Laura Cosoi a vorbit despre căsătorie şi relaţia cu viitoarea soacră

Vedeta l-a dat demult uitării pe Smiley şi, de trei ani încoace, face cuplu cu Cosmin Curticăpean. Discuţiile despre căsătorie devin, astfel, inerente, chiar dacă Laura n-a primit încă inelul de logodnă. Iată ce spune despre căsătorie.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean sunt o pereche frumoasă, care nu mai evită să fie fotografiată în public. Evident că, după trei ani de relaţie, toată lumea se întreabă dacă Laura se gândeşte deja la ziua cea mare şi cum este privită ea de mama lui Cosmin.

„Ca noră să ştii că mă văd bine din punctul meu de vedere. Adică ar trebui întrebată şi mama lui Cosmin, dar avem o relaţie foarte frumoasă. Sunt extrem de norocoasă, cumva îi simt parte din familia mea. A fost dragoste la prima vedere şi cred că aşa va rămâne tot timpul“, a declarat Laura Cosoi la Prima TV.

„Fiecare trebuie să aleagă să-şi înceapă viaţa de femeie măritată în momentul potrivit. Eu cred că e pe viaţă şi trebuie cântărit cumva lucrul ăsta. Ne gândim că într-o zi ne vom căsători dar nu am făcut planuri de nuntă încă. Eu ştiu că o să se întâmple. Sunt convinsă că voi fi luată prin surprindere“, a spus vedeta, care a plecat de curând într-o nouă vacanţă romantică în Madeira.

Foto: blogul personal

Modifică Setările