News

Laurenţiu Duţă, de nerecunoscut! Iată cum arată artistul cu părul lung

Laurenţiu Duţă, de nerecunoscut! Iată cum arată artistul cu părul lung camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A scris istorie în muzica Românească, fiind una dintre puţinele trupe care se menţin în topurile muzicale de mai bine de 20 de ani, iar cel mai recent single 3 Sud Est, „Focul“, este cea mai difuzată piesă de la radio. Însă, aşa cum multă lume ştie, creierul din spatele acestui proiect de succes este Laurenţiu Duţă.

Liderul trupei 3 Sud Est, care este totodată şi unul dintre cei mai buni producători şi compozitori din România, este foarte activ pe reţelele de socializare şi îşi surprinde fanii cu postările de pe Instagram. Cea mai recentă fotografie postată de artistul care peste o lună împlineşte 43 de ani este veche de mai bine de 20 de ani şi i-a cucerit pe internauţi.

Laurenţiu Duţă a postat pe Instagram o poză realizată în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe vremea când artistul avea părul lung. La doar câteva ore după ce a fost postată, fotografia a strâns câteva mii de ilke-uri şi zeci de comentarii.

În urmă cu două luni, Laurenţiu Duţă mai postase o fotografie din trecut, dar aceea era realizată în anul 2009, fiind postată alături de o fotografie din anul 2019, pentru a le arăta fanilor cât s-a schimbat în ultimii 10 ani.