News

Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Ce a păţit artistul

Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Ce a păţit artistul

Laurenţiu Duţă a ajuns la spital cu hemoragie internă după ce tacâmul din plastic cu care mânca s-a rupt şi i-a perforat esofagul. Componentul trupei 3SE a înghiţit din neatenţie o bucată din furculiţă şi aşa s-a declanşat dezastrul.

„Mare atenţie la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subţiri şi reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră. Eu am păţit-o în urmă cu două săptămâni în seara de dinaintea unui concert 3 Sud Est în Piteşti.

Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat şi, în timp ce serveam, furculiţa din plastic s-a rupt şi o bucată ascuţită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgenţă din Piteşti dar acolo nu aveau endoscop decât în timpul zilei, aşa că a trebuit să plec imediat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde prin endoscopie mi s-a extras bucăţica de plastic din esofag", scrie Laurenţiu Duţă pe un site de socializare.

După acest incident, artistul lansează un avertisment. “M-am recuperat rapid şi concertul l-am reprogramat după două zile. Situaţia putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac, putând provoca astfel o perforaţie intestinală. Am scris aceste rânduri ca un avertisment, în speranţa ca acest tip de tacâmuri din plastic să nu mai fie comercializate, pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi”, spune Laurenţiu

Modifică Setările